PRINCEZA POBUNE: STVARANJE MONARHA (kineska serija) (2021)

Nakon čitave godine nestrpljivog čekanja kineski spektakl “Princeza pobune: Stvaranje monarha” dočekala je prikazivanje na malim ekranima.

Opsežan glumački sastav predvođen je velikom zvezdom kineskog filma, Zhang Ziyi, koju smo mogli videti u svetskim hitovima poput Oskarom nagrađenih “Tigar i zmaj” i “Sećanja jedne gejše”, te “Kuća letećih bodeža”. Produkcija ove serije se može opisati samo jednom rečju – ona je raskošna, od bogate i velike scenografije do izuzetno detaljnih kostima. Hrana za oči i dušu. Impresivnost ove drame se najbolje može opisati njenom filmskom ekipom. Ova drama se može podičiti sa čak tri filmska reditelja, a muziku je napisao legendarni Shigeru Umebayashi.

Sinopsis: Princeza Wang Xuan je spletom okolnosti prisiljena da se uda za slavnog generala Xiao Qija. U nemilosrdnoj borbi za carski presto, u kojoj postupno gubi sve one kojima je verovala, Wang Xuan polako pronalazi utehu i uporište u svom hrabrom, čvrstom i principijelnom suprugu. No, samo joj inteligencija može spasiti glavu u mnogobrojnim opasnim situacijama.

Ova drama je adaptacija romana “Carevo osvajanje” autorke Mei Yu Zhe.

  • Zemlja: Kina
  • Epizoda: 68
  • Period emitovanja: 9. januar – 25. februar 2021.
  • Emiter: Youku
  • Prosečno trajanje epizode: 45 min.

Prevode: 62biljana, muriz_gurda, bebeka_chan, janolino, spanic i bozoli

♟👑 Azijska svaštara & K-svet 👑♟

Sve epizode možete pronaći >>OVDE<<

Postavi komentar